Just a cold...
Door: Wendy
Blijf op de hoogte en volg Wendy
07 Februari 2007 | Verenigd Koninkrijk, Blackburn
Gisteren kregen we de opdracht om een presentatie te maken over onszelf, de school en opleiding die we doen en de reden waarom we juist bij de AF willen stagelopen. We hebben dat gedaan door middel van een powerpointpresentatie met foto’s (zie foto) en al bestaande foto’s. (leuke reactie @ mam; hoe kom je aan de Volendamse kleding; hahaha; daar hebben we tegenwoordig photoshop voor…) We zijn toen halverwege de dag naar huis gegaan om thuis verder te werken. We zijn er nog een aardige tijd mee bezig geweest.
Gisteren begon ik al wat verkouden te worden, maar vandaag was het helemaal mis. Ik ben nog wel naar de AF gelopen en de presentatie gedaan tijdens de teammeeting, maar daarna me toch maar naar huis laten brengen. Hele dag met rode ogen en een lopende neus rondgelopen. Nog ff wat geslapen en 3 afleveringen van Charmed gekeken; JEUHJ!
Morgen gaan we mee naar wat workshops op scholen; hopelijk voel ik me dan beter. Cath vroeg gisteren al of ik medicijnen ofzow nodig had; ze had het over whisky en honing of zoiets… misschien moet ik het maar proberen. Strepsils had ik al gevonden, maar nog geen vicks of zow….
Najah; ik snotter wel lekker verder hier…. (zijn nog maar 3 pakjes zakdoekjes doorheen gegaan vandaag!)
07 Februari 2007 - 19:42
Janneke:
Hee Wen!!
Tjonge wat een verhalen weer..je beleefd ook wel weer wat hoor..! Wel balen dat er is ingebroken..ma goed dat je je laptop weer hebt!!
Balen dat je verkouden bent..hopen dat 't snel over gaat!
Nou..over een paar dagen kun je mijn verhalen ook horen :-)
Geniet er nog wel en have fun!!
Liefs,
Janneke -
08 Februari 2007 - 21:42
Femke:
Wen, leuk om je verhalen te lezen! Wij zijn ook nog niet echt op dreef, maar het begint te komen! Good luck girl!
Xxx, Fem -
09 Februari 2007 - 12:52
Sarina:
Hallo Wen,
Wat een verhalen zeg, minder dat er is ingebroken, maar geluk dat je, je laptop nog hebt :)
Succes nog en alvast een goed weekend!!
HAVE FUN
Groetjes Sarina :D