May I have your fingerprints please? - Reisverslag uit Blackburn, Verenigd Koninkrijk van Wendy Groot Roessink - WaarBenJij.nu May I have your fingerprints please? - Reisverslag uit Blackburn, Verenigd Koninkrijk van Wendy Groot Roessink - WaarBenJij.nu

May I have your fingerprints please?

Door: Wendy

Blijf op de hoogte en volg Wendy

05 Februari 2007 | Verenigd Koninkrijk, Blackburn

5-1-2007

Om jullie maar meteen in de eerste week te laten schrikken heb ik zo nog een verhaaltje voor jullie… maar ik begin eerst even bij zondag!
Zondag heb ik geprobeerd om uit te slapen, maar was rond half 10 al wakker. Na een lekkere douche ben ik richting het winkelcentrum gelopen. JA, op zondag!!! Dat ze dat nog niet hebben uitgevonden in Nederland; is echt ideaal! De weg naar het centrum had ik zo gevonden maar de weg in het overdekte winkelcentrum was ik zo kwijt; erg onlogisch en ik ben wel meerdere malen langs dezelfde winkels gelopen. Ik heb bij Vodafone een simkaart gekocht; dus ik heb nu ook een telefoonnummer hier. Als je denkt um ooit nodig te hebben, mail me maar op mijn hotmail, dan mail ik je het nummer wel! Verder heb ik in een super cd-zaak (ze hadden 2 schappen vol metal!) de laatste cd van Evanescence gekocht, aangezien ik een cd-speler op mijn kamer heb en maar één cd om te beluisteren heb. En stiekum heb ik ook nog sneeky een bezoekje gebracht aan de Mc Donalds voor een Mc Chicken :D ’s Avonds hebben we hutspot gekookt voor Eoin en Cath.

Nouw… over naar vandaag… Echt waar; je zult het niet geloven!
Onze eerste dag bij de Action Factory. Eerst hebben we een praatje en rondleiding van Tea gehad en kennis gemaakt met wat collega’s; Maried, Joel (the Ameland-guy), Zoe, jullian en nog wat, majah; ik ben natuurlijk een ramp in namen. We hebben afgesproken dat we in principe elke ma t/m do werken van 10 tot 5 uur. Relaxed dacht ik zo! We waren net anderhalf uur binnen toen Eoin opbelde: er was ingebroken. Eenmaal thuisgekomen mochten we niet naar binnen ivm sporen enzo. Eoin vertelde dat hij thuis was gekomen en dat hij 2 Aziatische jongens van ongeveer 20 jaar uit het huis zag lopen. Hij is er achteraan gerend en één van de jongens liet de tas met gestolen spullen vallen. (gelukkig maar, want mijn laptop bleek erin te zitten) De politie was er met een kwartiertje en de buurvrouw ging koffie zetten; lief! (en we mochten daar naar de wc) De politie liep een rondje door het huis en liet toen iemand komen voor sporen onderzoek. Die beste mevrouw (die ook Wendy heet) ging meteen bezig met voetsporen in het gangetje. Toen gingen ze naar boven en hebben daar wat vingerafdrukken gevonden. (oa op mijn kamer) Ze wilden mijn vingerafdrukken hebben, zodat ze weten of het mijn vingerafdrukken zijn of niet.
Na natuurlijk veel te lang wachten mochten we eindelijk onze kamers in. Mijn hele bed lag overhoop en wat doosjes van Cath en mijn toilettas waren overhoop gegooid. In eerste instantie miste ik niets, behalve natuurlijk mijn laptop, maar die zat nog in de tas die ze mee wilden nemen. Uiteindelijk vond ik een leeg plekje op mijn nachtkastje, waar mijn mp3-speler had gelegen. Dat is gelukkig het enige wat ze hebben meegenomen van mij. Rachel mist nog haar oude mobiele telefoon en dat was het. De rest zat allemaal in die tas. Ze zijn er nu waarschijnlijk al achter wie het hebben gedaan. De buren tegenover hebben een sleutel van het huis en zij hebben pleegkinderen. Die pleegkinderen, maar waarschijnlijk vrienden van die pleegkinderen hebben het waarschijnlijk gedaan. De sloten worden nu veranderd, dus het zal wel weer veilig zijn morgen.
Na de tijd nog even naar de AF gegaan. We hebben een tafel in elkaar geschroefd en hebben nu dus een werkplek. Vanavond nog ff alle info doorlezen en dan morgen maar eens een hele dag AF.

Tjah; in NL ben ik nog nooit bestolen ofzow (afkloppen!) en hier willen ze meteen mijn vingerafdruk! Damn… kan ik hier ook nix meer flikken… en mijn verklaring van gedrag is er ook nog niet ;)

Genoeg spanning en sensatie voor vandaag!

• 05 Februari 2007 - 17:46

Tessa:

Whahahaha.
    Dat is toch wel een beetje grappig. Maar ook weer niet heel erg leuk natuurlijk. Gelukkig is er niet zo heel veel weg.
    Evanescence had je trouwens best van me mogen lenen :P

• 05 Februari 2007 - 17:52

Jeroen Gr:

Heej zusje!! Rot voor je (A) Wel spannend verhaal:O
    Haha. Meid wat heje toch weer een gelukt dat je je laptopje nog hebt heej ;) Is ie nie beschadigd ofzo verder?? Zeker wel beetje geschrokken ofnie?! Maar jah. Je zit wel in 't buitenland natuurlijk hé, allemaal buitenlanders daar :P (oohwja, jij bent daar de buitenlander :O ) Haha, grapjeeh!
    Nou,

• 05 Februari 2007 - 19:01

Marieke:

He wendy!!

Super dat je het nu al zo naar je zin hebt! Zo te lezen verveel je je niet en ga je echt een hele leuke en mooie tijd tegemoet! Was zekers wel ff schrikken toen je hoorde dat er was ingebroken, hebben ze ons boek niet gejat:P??
    Gelukkig heb je je laptop nog en miss krijg je je mp3player ook nog wel weer terug? Als je weer wat spannends hebt beleefd, horen we het wel! Hoop dat je eerste echte volle dag:P bij de action factory je een beetje bevalt morgen! Greeetzz, marieke

• 05 Februari 2007 - 21:59

Silvia:

Jeetje dat maak jij weer me...nou ja gelukkig is het niet heel ernstig afgelopen. Al moet je het nu ff zonder muziek doen:(
    Succes deze week!
    Silvia

• 06 Februari 2007 - 07:48

Ivar:

Whow, gelijk dikke sensatie!
    Ik hoop toch niet dat mij dat ook gaat gebeuren op reis!!!
    Mooi dat je het zo goed naar je zin hebt!!Succes daar!!!

• 06 Februari 2007 - 08:43

Moeder Van Rachel:

Goed balen zeg. Het gevoel dat vreemden in je spulletjes zitten is best creepy denk ik. Trouwens wat een schitterende foto´s.
    Ben jij echt geen professionele fotografe???
    Toi toi! en geniet van alles.

• 06 Februari 2007 - 09:16

Sandra:

jemig
    zoveel spanning konden wij jou niet bieden... Let ff goed op jezelf! (en op jouw lapptop)
    veel plezier verder!

• 06 Februari 2007 - 10:18

Jolijn:

hehe wat een verhaal... sjongejonge!

spannend hoor... naja gelukkig maar dat niet je laptop weg is!!!

knuffel!

• 06 Februari 2007 - 10:21

Hetty:

Heeeey Wen!

Wat een verhaal zeg! wel ff spannend natuurlijk.. maar gelukkig dat er niet zo heel veel meegenomen is... Wat je daar tot nu toe hebt gedaan klinkt allemaal erg leuk! Veel fun nog en tot het volgende bericht maar weer :D

Liefs,
    Hetty

• 06 Februari 2007 - 10:21

Je Mams:

ik ben wel blij dat je eerst even belde,als ik het op de site had gelezen waren we wel geschrokken.
    we hopen dat jullie goed geslapen hebben.ga met veel plezier verder met alles.
    de familie

• 07 Februari 2007 - 18:16

Willemijn:

Hee die Wendy,
    Wat een heftige belevenissen zo die eerste dagen! Gelukkig heb je je laptop nog!
    Fijne tijd verder, groetjes, Willemijn

• 07 Februari 2007 - 18:27

Jorinde:

Hey meiden!
    Zo te zien aan de fotos hebben jullie het wel super naar he zin daar of niet? :) Echt luek om te zien. Dat van die vingerafdrukken is idd wel wat minder, schrik! gelukkig dat jullie meeste spullen weer terecht zijn en dat jullie nieuwe sloten enz. krijgen. Ik vind het echt leuk om julllie verhaaltjes te lezen, ga zo door!
    Superveel plezier daaro en succes bij AF en tot het volgende berichtje maar weer:)
    Liefs jorinde