Wij gaan naar Engeland!!! - Reisverslag uit Zwolle, Nederland van Wendy Groot Roessink - WaarBenJij.nu Wij gaan naar Engeland!!! - Reisverslag uit Zwolle, Nederland van Wendy Groot Roessink - WaarBenJij.nu

Wij gaan naar Engeland!!!

Door: Wendy

Blijf op de hoogte en volg Wendy

16 December 2006 | Nederland, Zwolle

Rachel en ik hebben afgelopen week eindelijk een bevestiging gehad vanuit Engeland; vanaf 5 februari kunnen we beginnen bij The Action Factory!!!
Nu veel dingen regelen en de reis boeken...
Mijn kamer is per 31 januari opgezegd...

*spannend*

*UPDATE* We hebben geboekt: Donderdag 1 februari vertrekken we om 18.00 uur uit Amsterdam en we hopen om 18.20 uur (lokale tijd) aan te komen in Liverpool. Ons vluchtnummer is 7006 (for who is interested!)

*UPDATE2* We hebben inmiddels ook onderdak gevonden... We zullen de eerste weken bij Cath verblijven, een collega van The Action Factory. Eenmaal daar proberen we wel wat anders te regelen!!!

• 27 December 2006 - 13:15

Berdien:

Heej Wendy!

Heb je site toch nog onthouden, haha! Ik wil je bij deze heel veel succes en plezier wensen in Engeland!

Liefs Berdien

• 17 Januari 2007 - 21:00

Femke:

Jaaa, potverdikke, was je mn laatste ochtendje niet aanwezig! ;) Maar geeft niks, ik mag nog 'n nachtje bij je slapen :) Lief! Tot morgen!

Xxx, Fem

• 25 Januari 2007 - 10:31

Marije Nijhuis:

Hey meis!
    Jij ook veel plezier en succes op je trip! Haal alles er uit wat er in zit!
    Liefs, Marije
    PS. Wat zit je haar tof!!!

• 26 Januari 2007 - 14:51

Jasper:

Hey Wendy,

Heel veel plezier en succes in Engeland ;)

kus, Jasper.

• 29 Januari 2007 - 14:52

Hans:

Beste Wendy,

Zoals afgesproken in de kroeg hierbij toch nog even je weblog bekeken. Ik hoop dat je een leuke tijd hebt in Blackburn (dat was het toch? ;-)).

Groeten,
    Hans

• 29 Januari 2007 - 15:12

Willemijn:

Hee die Wendy

Nog een paar nachtjes! Ik wens je een goede reis en heel veel plezier. Geniet er van!!!

Willemijn

• 29 Januari 2007 - 15:35

WB:

Het ga je goed, ik denk dat ik je wel ga missen.

Landen in de hometown van de Beatles lijkt me al een zeer goed begin.

• 30 Januari 2007 - 12:05

Ilse & Sandra:

Ha Wendy,
    Nog 2 nachtjes en ook jij vliegt naar een ander land. Ook jij laat Ilse en mij zomaar achter. Maar goed, we krijgen drie mannen terug...

Geniet nog even thuis van al die lieve mensen om je heen en we blijven jouw belevenissen volgen!

Tot gauw!!!!!

• 30 Januari 2007 - 12:35

Leonie:

Hey Wendy!!

Beginnen de kriebeltjes al te komen??!!
    Zo langzamerhand komt het wel heel dicht bij allemaal!
    Maar don't worry, jij gaat je plekje zeker vinden bij Action Factory. Het is en blijft een geweldige instelling. Alleen zo af en toe een beetje zoeken naar werk..... Maar dat moet goedkomen!
    Ik ben nog bezig met een bezoekje. Hopelijk gaat dat nog lukken (financieel ;) )
    Nou, geniet ervan!
    En doe Raymond een dikke kus als je hem tegenkomt bij AF. En natuurlijk een dikke knuffel aan Cath!!! Please remember.

Enjoy Lady! En laat niets je stoppen!

Liefs Leonie

• 31 Januari 2007 - 13:41

Karin:

Hey Wendy!
    Morgen vertrek je hè? Heel veel plezier daar!!

*knuffel* Tolle

• 31 Januari 2007 - 14:35

Ivar:

Jaja nu zal het allemaal gaan gebeuren!Morgen vertrek!!!
    Leuk dat we nog ff wat konden afspreken afgelopen week want, het eerste jaar zullen we elkaar niet weer zien!Heel veel succes!!!En tot de volgende knoop :)
    kuzz

• 31 Januari 2007 - 19:39

Rachel:

Whaa ik heb twintig kilo....jeej ik had echt verwacht dat ik er ver over zou zitten!!
    ...nog 23 uur en dan zijn we net geland.... oehh zeker spannend!!!

• 31 Januari 2007 - 20:11

Tessa:

Hee Wen, ik ga je missen!
    Goede reis alvast en veel plezier bij de Action Factory.
    Minstens elke week een berichtje schrijven he :P

Wendy

Welkom op: http://wendyinengeland.waarbenjij.nu!!! Op deze site kun je alles lezen over mijn belevenissen in Engeland. 1 februari ben ik samen met rachel voor stage naar Engeland vertrokken. Onze stage is bij Action Factory in Blackburn. Woensdag 4 juli zal ik terugkeren naar ons kikkerlandje, maar tot die tijd: http://wendyinengeland.waarbenjij.nu Voor verhalen van Rachel: http://rachelsgroteavontuur.waarbenjij.nu

Actief sinds 27 Sept. 2006